Два рівненські нардепи увійшли до виборчого списку «Батьківщини»

1686 1

Ми у соцмережах:

Сергій Євтушок. Фото - з його сторінки у Facebook

ВО «Батьківщина» оприлюднила першу 50-ку своїх кандидатів до парламенту, яких буде обрано за пропорційною системою, тобто за партійним списком.

Очолює список лідерка партії Юлія Тимошенко, на другому місці – Сергій Тарута (лідер партії «Основа»), на третьому – екс-глава СБУ та лідер «Справедливості» Валентин Наливайченко.

На 11 місці у списку – Олександр Абдуллін, який є народним депутатом уже шести скликань. У 2002-2006 роках він був обраний до парламенту від поліських районів Рівненщини.

Олександр Абдуллін. Фото - Liga.net

Під номером 25 у партійному списку «Батьківщини» балотуватиметься нардеп Сергій Євтушок, який у 2014 році був обраний від 156-го виборчого округу на Рівненщині (Сарненський, Костопільський та Березнівський райони).

Від 156-го округу від «Батьківщини» на цей раз балотуватиметься Ксенія Павловська, київська бізнесмена родом зі Степаня Сарненського району, яка на сьогодні є депутаткою Рівненської облради.

Від мажоритарного округу у Рівному йтиме до парламенту журналіст та депутат Рівненської міськради від «Батьківщини» Олександр Курсик.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також