Два вбивства, трудова експлуатація та знущання – прем’єра фільму «Поки Бог не бачить» на UA: Перший

667 0

Ми у соцмережах:

Два вбивства, трудова експлуатація та знущання – прем’єра фільму «Поки Бог не бачить» на UA: Перший

26 грудня о 13:30 на суспільному телеканалі «UA: Перший» відбудеться прем’єра нового фільму-розслідування Суспільного «Поки Бог не бачить». У фільмі журналісти розслідують діяльність реабілітаційних релігійної організації і натрапляють на факти, які шокують.

Після виходу фільму-розслідування «Бити. Молитися. Тримати», де розповідається про знущання в реабілітаційних центрах, у редакцію розслідувань Суспільного надійшло декілька повідомлень. До журналістів звернулася 65-річна Алла, сина якої забили до смерті у реабілітаційному центрі. Трохи згодом у редакцію написав Вадим, який у такому ж закладі втратив брата. Обидві історії об’єднує релігійна організація «Нове покоління», з якою пов'язані ці реабілітаційні центри. 

Журналісти Суспільного почали досліджувати діяльність цих закладів і натрапили на факти знущань, трудової експлуатації людей, які перебувають у вразливому становищі. І головне – на  жорстокі вбивства, за які досі ніхто не поніс покарання. Тим часом центри продовжують свою діяльність.

Вставка відео ютуб – тизер фільму: https://youtu.be/eo9mzUL7bJc

Прем’єра фільму «Поки Бог не бачить» відбудеться в неділю, 26 грудня, о 13:30 на телеканалі «UA: Перший».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також