Два велосипедисти та мотоцикліст потрапили у ДТП

1463 0

Ми у соцмережах:

Два велосипедисти та мотоцикліст потрапили у ДТП

Учора, 11 серпня, дві автопригоди сталися на автодорозі «Київ-Чоп» у Гощанському та Дубенському районах, а ще одна — у Костопільському.

Повідомлення про ДТП із велосипедистом у селі Бабин до поліції надійшло близько 14:30. 25-річний водій автомобіля «Mazda 6», житель Вінницької області,  наїхав на 12-річного місцевого жителя, який переїжджав на велосипеді проїзну частину по регульованому пішохідному переходу. Попередньо з’ясовано, що малолітній не дочекався дозволеного сигналу світлофора, а водій, рухаючись у крайній лівій смузі, не встиг зреагувати. Хлопчика, який із місця події втік додому, доставили до лікарні із забійною раною підборіддя, осадненням обличчя та вибитим зубом.
 
Ще один велосипедист постраждав у ДТП поблизу села Верба. 19-річний водій «Citroen Berlingo», житель Волинської області, наїхав на 54-річного чоловіка, який йшов узбіччям із велосипедом у руках та раптово вийшов на проїзну частину. Потерпілого жителя села Верба госпіталізували у травматологічне відділення лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс та забій головного мозку, а також виявили запах алкоголю. Водій за результатами освідування був тверезим.

О четвертій ранку до поліції повідомили медики, що у приймальне відділення із тілесними ушкодженнями доставили 14-річного жителя села Осова. Слідчо- оперативна група Костопільського відділу поліції встановила, що неповнолітній травмувався унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Хлопець, який не має права керування транспортними засобами, їхав мотоциклом «Forte». На  автодорозі між селами Великий Мидськ і Осова він допустив падіння мотоцикла.  У потерпілого попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та гематому лобної ділянки. Нині він госпіталізований до лікарні. Підліток за зовнішніми ознаками був тверезий, однак у нього відібрали зразки крові для проведення медичного освідування.

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також