Двадцять шість вантажівок з гуманітаркою прибули на Рівненщину з чотирьох країн світу

1191 0

Ми у соцмережах:

Двадцять шість вантажівок з гуманітаркою прибули на Рівненщину з чотирьох країн світу

Понад 65 тонн гуманітарної допомоги розділять між вразливими категоріями людей Рівненщини. Донорська підтримка надійшла зі США, Норвегії, Німеччини та Польщі.

Відповідне рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації під керівництвом заступниці голови ОДА Людмили Шатковської. До складу робочої групи входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, митниці, правоохоронних органів, юристи та фінансисти.

Серед вантажу, зокрема: одяг, взуття, рюкзаки, матраци, кухонне приладдя, дитячі велосипеди, іграшки та тренажери. А також покрівельні матеріали, шафи, тумби, комоди, ліжка та ковдри, які вже були у використанні.

«Ця донорська допомога призначена для багатодітних та малозабезпечених сімей, а також освітніх закладів-інтернатів, районних територіальних центрів соціального обслуговування, пансіонатів та інтернатних установ», - зазначила Людмила Шатковська.

Також за результатами голосування 6 автомобілів визнано гуманітарною допомогою. Їх передадуть людям з інвалідністю та членам сімей померлих осіб з інвалідністю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також