Дванадцять років колонії за те, що після побачення біля Рівного хотів убити дівчину

1680 0

Ми у соцмережах:

Дванадцять років колонії за те, що після побачення біля Рівного хотів убити дівчину

Наступні дванадцять років 34-річний чоловік з Рівного проведе за ґратами.

Як повідомляє обласна поліція, його справу розслідували ще з 2016 року. Дев’ятнадцятого червня він провів дівчину додому з роботи. Пізніше на її мобільний телефон прийшло повідомлення із пропозицією погуляти. Побачення чоловік запропонував провести у крамниці.

Після спільного розпивання спиртного, «коханий» зненацька почав душити дівчину. Та злякалась і зачинилась в іншому приміщенні. Чоловік скористався цим і викрав із сейфу гроші в сумі 58 985 гривень. Коли ж дівчина вийшла, чоловік почав щиро просити вибачення і запевняв, що не розуміє що на нього найшло. Порозумівшись, вирушили, як думала дівчина, додому.

Однак чоловік привіз її на власному авто у село Бармаки Рівненського району у безлюдне місце, де дістав пістолет і почав стріляти у рівнянку: одна куля лише зачепила шкіру, інші дві – влучили у шию. Дівчина впала на землю та знепритомніла. Прийшовши до свідомості, побачила, що її кривдник сидить біля неї з ножем і зрозуміла, що на неї чекає смерть. Нелюд двічі наніс їй ножові удари в шию. Жертва закрила очі і затамувала подих, прикинувшись мертвою. Лише тоді нападник зрозумів, що довів «справу» до кінця і залишив її.
Потерпіла через силу, тримаючись за поранену шию, змогла дістатись до найближчого будинку. Чоловікові, який відкрив двері, вона все написала на аркуші, адже говорити не могла. Дівчину із пораненнями передньої та задньої поверхні шиї, проникаючим пораненням трахеї і щитовидної залози госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Там вона лікувалась ще півроку.

Читайте також по темі: Убивав і пістолетом, і ножем. Але дівчина вижила


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також