Дванадцятеро безробітних - на одну вакансію

663 0

Ми у соцмережах:

Дванадцятеро безробітних - на одну вакансію

На Рівненщині з початку 2023 року на одну вакансію в середньому претендувало четверо безробітних, а станом на квітень — дванадцятеро.

Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук. Наразі у базі вакансій установи 1,2 тисячі пропозицій роботи, повідомляє Суспільне.

З початку 2023 року 1,6 тисяч роботодавців поінформували центри зайнятості області про наявність 3,7 тисячі вакансій. За словами Івана Ткачука, з них 58% вакансій вже укомплектували.

- Найбільше роботодавці потребують кваліфікованих робітників з інструментом, робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин, працівників сфери торгівлі та послуг, — зазначив директор обласного центру зайнятості.

Окрім того, роботодавці шукають швачок, водіїв, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, продавців продовольчих товарів, продавців-консультантів, кухарів.

Найменше вакансій у центрі зайнятості фіксують для технічних службовців, кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства, додав Іван Ткачук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також