Дві аварії: 13 потерпілих і 2 загиблих

1849 0

Ми у соцмережах:

Дві аварії: 13 потерпілих і 2 загиблих

ДТП з «Неопланом» сталась 21 липня біля села Птича у Дубенському районі, а вже наступної доби автобус «Богдан», який їхав із Володимирця у Рівне, загальмував у дерево біля села Мирне у Костопільському районі. Із 17 людей, які були пасажирами автобуса «Неоплан», 11 отримали поранення, одна жінка загинула. А під час ДТП з маршруткою лише двоє пасажирів отримали травми, проте водій загинув.

«Неоплан» перевернувся біля Птичі Рейсовий автобус «Неоплан» повертався з Німеччини до Кіровограда. У салоні були і українці, й іноземці. У ДТП автобус потрапив опівдні поблизу села Птича Дубенського району. Йшов дощ, покриття дороги Київ-Чоп було мокрим. Пасажири згодом розповідатимуть, що на повороті зненацька автобус став некерованим і його понесло на зустрічну смугу.

 
— Водій автобуса не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, перекинувся у кювет, — повідомив Ярослав Ковальчук, начальник ВДАІ області. - За допомогою медиків у Дубенську районну лікарню звернулись 5 дітей та 6 дорослих. Всі вони були госпіталізовані в лікарню з травмами. 12-річний хлопчик з Німеччини потрапив у реанімацію з політравмою. Дотепер частина травмованих все ще перебуває в обласній лікарні. — Хлопчика з Німеччини, який найбільше постраждав в аварії, в той же день забрали з лікарні, — повідомив «РВ» головний лікар обласної дитячої лікарні Георгій Думановський. — Це зробила німецька страхова компанія. Хлопчик перебував у тяжкому стані, хоч і з незначним покращенням. Щодо решти дітей, які поступили до нас, то оскільки у них були легкі травми, їх наступного дня виписали. Побитий «Неоплан» витягнули з кювета рятувальники з допомогою спецтехніки. Нині з’ясовують усі деталі дорожньо-транспортної пригоди. Відомо, що «Неоплан» 1993 року випуску, його власником є ТОВ «Колумб-Плюс» з Києва. У ДАІ кажуть, що технічний стан автобуса до дорожньо-транспортної пригоди відповідав вимогам правил, норм і стандартів, він пройшов державний технічний огляд. За кермом автобуса у момент ДТП перебував 37-річний Олександр, який працює водієм ТОВ «Колумб-Плюс» у Києві. Керував він близько трьох з половиною годин. За медичною допомогою не звертався.

«Богдан» загальмував у дерево

 
Автобус «Богдан» їхав з Володимирця у Рівне. Неподалік села Мирне у Костопільському районі він з’їхав кювет, не змінюючи швидкості, та загальмував у тополю, яка там росла. 48-річний водій маршрутки Олексій не вижив. Він вилетів через лобове скло. Чоловіка відвезли до реанімаційного відділення Костопільської лікарні, проте врятувати йому життя медикам не вдалося. Пасажирку після надання медичної допомоги відпустили, чоловіка — госпіталізували до районної лікарні з переломом ноги, його стан задовільний. За попередніми даними, ДТП могло статися через те, що водію від спеки раптово стало зле.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також