П’яні водії скоїли ДТП у Рівному та біля Олександрії

1310 0

Ми у соцмережах:

розбили собі авто

Перша з автопригод трапилась у Рівному, друга - поблизу Олександрії. В обох випадках патрульні виявили у ймовірних винуватців ДТП ознаки алкогольного сп’яніння, але водії категорично відмовилися від проходження огляду на стан сп'яніння.

Перша подія трапилася учора, близько 22-ї години, на вулиці Романа Шухевича. На лінію 102 звернувся чоловік, який став свідком, як водій автомобіля Фольксваген пошкодив острівець безпеки та, з його слів, перебуває в стані сп'яніння. На місці патрульні з'ясували, що 40-річний водій не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на острівець безпеки, отож автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками.


Інша подія трапилася сьогодні, близько 2-ї години ночі, на автомобільній дорозі поблизу села Олександрія. 41-річний водій транспортного засобу Toйота не був уважний, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем КамАЗ..
Патрульна поліція Рівненщини повідомила:  на обох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали - протоколи за скоєння ДТП та за керування транспортним засобом у стані сп’яніння,


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також