Дві ДТП на Сарненщині: травмовані неповнолітній та мопедистка

2567 0

Ми у соцмережах:

Дві ДТП на Сарненщині: травмовані неповнолітній та мопедистка

У двох ДТП на Сарненщині травмувалися двоє осіб.

У двох ДТП на Сарненщині травмувалися двоє осіб 

ДТП

Унаслідок автопригод у Сарненському районі та райцентрі  госпіталізовані неповнолітній пасажир легковика та водійка мопеду. 

Дорожньо-транспортна пригода на вулиці Белгородській у Сарнах сталася вчора, 13 лютого, о дев’ятій годині ранку. 
Поліцейські на місці події встановили, що 25-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», житель села Тутовичі, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із «ВАЗ-2106» під керуванням 40-річного жителя села Страшево. 

У результаті ДТП 16-річний пасажир вазівки госпіталізований до лікарні. У підлітка діагностували струс головного мозку та забій шийного відділу хребта.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За результатами освідування на стан сп’яніння водії були тверезі.

Крім того, до лікарні в тяжкому стані доставили і 27-річну жительку села Любиковичі, яка близько 18:30 допустила самопадіння з мопеда на автодорозі між селами Мар’янівка та Карпилівка. 

Всі транспортні засоби вилучені та поміщені на територію Сарненського відділу поліції. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/dtp/u-dvox-dtp-na-sarnenshhini-travmuvalisya-dvoje-osib/

Дорожньо-транспортна пригода на вулиці Белгородській у Сарнах сталася 13 лютого, о дев’ятій годині ранку.  25-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», житель села Тутовичі, виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі та  зіткнувся з «ВАЗ-2106» під керуванням 40-річного жителя села Страшево. 16-річний пасажир ВАЗу госпіталізований до лікарні. У підлітка діагностували струс головного мозку та забій шийного відділу хребта.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Сарненського відділу поліції розпочали досудове розслідування.  За результатами перевірки на стан сп’яніння водії були тверезими.

Крім того, до лікарні в тяжкому стані доставили і 27-річну жительку села Любиковичі, яка близько 18:30 допустила самопадіння з мопеда на автодорозі між селами Мар’янівка та Карпилівка. Всі транспортні засоби вилучені та поміщені на територію Сарненського відділу поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також