Дві карети швидкої допомоги передали на передову для наших захисників від американських партнерів

242 0

Ми у соцмережах:

Дві карети швидкої допомоги передали на передову для наших захисників від американських партнерів

Партнерське місто Федерал-Вей (США) продовжує підтримувати Рівненську громаду, і зокрема, захисників України. Цими вихідними американський волонтер, капелан Віталій Піхотін доставив до Рівного два авто для потреб воїнів на фронті та зустрівся з виконувачем обов’язків міського голови Рівного Віктором Шакирзяном.

-  Це карети швидкої допомоги, які прибули зі США, від української громади штату Вашингтон для допомоги парамедикам двох бойових бригад Збройних сил України. Зокрема, авто будуть передані для 60-го окремого батальйону «Поліські вовки» 114 бригади та 3-ої окремої штурмової бригади, - зазначив американський волонтер Віталій Піхотін.

Зауважимо, що це вже дев’ята подорож американських волонтерів у період повномасштабного вторгнення до України. Вони надають допомогу транспортом, дронами, приладами бачення, медичним оснащенням. Здебільшого, опікуються парамедиками та здійснюють духовне опікунство, яке проводять капелани.

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян подякував нашим американським партнерам за їхню допомогу і підтримку, адже разом ми сильніші.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також