Двічі за добу на Рівненщині пошкодили газопроводи

237 0

Ми у соцмережах:

Двічі за добу на Рівненщині пошкодили газопроводи

Під час виконання земляних робіт у двох різних населених пунктах споживачі природного газу здійснили пошкодження розподільного газопроводу.

У с. Гориньград Рівненського району власник виконував роботи з проведення водопроводу і пошкодив вуличний розподільний газопровід D-50мм. Без газопостачання залишилося 53 споживачів.

Другий випадок стався у с. Стеблівка Мізоцької селищної ради. Внаслідок проведення земляних робіт, було пошкоджено підземний дворовий газопровід-ввід D-25мм.

Бригади АДС Рівненської та Здолбунівської дільниць Рівненської філії "Газмережі" в обох випадках локалізували витік газу, в місцях пошкодження поліетиленового газопроводу встановлено струбцину. Також було складено акти про пошкодження систем газопостачання та акти опису обставин аварійної ситуації.

Споживачі не мали ордеру на виконання земляних робіт та погодження із Оператором ГРМ, що є порушенням Кодексу газорозподільних систем.

Рівненська філія «Газмережі" вкотре нагадує: здійснювати земляні роботи в охоронній зоні газорозподільної мережі без відповідних погоджень заборонено. Для отримання погодження споживачеві потрібно отримати ордер на земляні роботи у місцевих органів самоврядування та звернутися в центр обслуговування клієнтів за місцем проживання для його погодження. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також