Двобій за парк, дитяча жорстокість та автомобільний ажіотаж на митниці

1639 0

Ми у соцмережах:

Двобій за парк, дитяча жорстокість та автомобільний ажіотаж на митниці

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про те, як у Рівному намагаються скинути з посади директора парку ім. Шевченка Андрія Черепанова. Останній йти не збирається та переконує, що нападки на нього пов’язані із землею в парку.

 А ще у цьому номері – про те, чому хлопці зі Старого Села брали штурмом обласну прокуратуру, де у Рівному поселиться Державне бюро розслідувань, як суддівські мільйони рятують старі будинки, про довгоочікуваний ремонт на залізничних мостах у Золотієві, де у Рівному поліція планує зберігати автомобілі бурштинокопачів та що буде із радіозаводом.

Ви дізнаєтеся, чому в рівненській школі побили дівчинку з інвалідністю, як батьки через 22 роки знайшли сина у Польщі, із чим рівненські шляховики зустрічають зиму, як у Рівному відрізали теплопостачання боржникам, історію принципового 81-річного рівнянина, який бореться із Рівнетеплоенерго, скандал у Острозькій психлікарні та чому на Рівненській митниці знову ажіотаж.

Шукайте також найоперативніші спортивні новини області.

Свіжий номер «Рівне вечірнє» буде у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також