Двоє футболістів-юнаків гратимуть у Туреччині за «Верес»

633 0

Ми у соцмережах:

Двоє футболістів-юнаків гратимуть у Туреччині за «Верес»

Футболісти юнацької команди народного клубу Дмитро Шух і Олександр Савчук прибули до Туреччини і продовжать тренувальні збори разом з основою червоно-чорних.

Нагадаємо, у Туреччині до весняної частини сезону Верес готуватиметься упродовж ще трьох тижнів. Вже 7-го лютого рівняни зіграють наступний спаринг-матч. В рамках Winter Cup Верес зустрінеться з естонською Левадією. 

Нагадаємо, що у минулу суботу Верес здолав у спаринг-матчі вірменський Пюнік.

Головний тренер червоно-чорних Юрій Вірт так прокоментував цю перемогу команди: 

- Хороша гра. Ми протистояли дуже сильному супернику, учаснику кваліфікації Ліги чемпіонів. Перші дні на зборах були дуже важкими. Команда виконала багато бігової роботи. І десь було хвилювання, що свіжості не вистачатиме. Другий тайм ми провели краще. До перерви в захисті відпрацювали добре, а от на атаку грали слабко. Забили гол, який арбітр не зарахував. Не було контролю м'яча. А от після перерви ми повністю переграли Пюнік. Забили двічі. Переший гол не зарахували, ми забили знову. Створили багато гольових моментів.  Порадувало ставлення футболістів до роботи. Щодо фізичних кондицій - знали, що буде важко. Але загалом ми виглядали добре. Витримали обидва тайми у високому темпі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також