Двоє гравців не захотіли більше грати та залишили «Верес»

903 0

Ми у соцмережах:

Двоє гравців не захотіли більше грати та залишили «Верес»

Футболісти Віталій Микитин та Юрій Іваночко - залишили "Верес". В обох гравців завершився термін дії контрактів із народним клубом. Обоє - вирішили не продовжувати трудові угоди.

У поточному сезоні Віталій Микитин зіграв за рівнян у 13-ти матчах, відзначившись одним асистом. Юрій Іваночко з'являвся на полі у трьох поєдинках. Народний клуб дякує Віталію Микитину та Юрію Іваночку за співпрацю і бажає успіхів у подальшій кар'єрі.

- Це була ініціатива самих футболістів. У них завершилися контракти. Продовжувати термін дії угод обоє не забажали. Ми вдячні Віталію Микитину та Юрію Іваночку за час, проведений у клубі. За співпрацю. Бажаємо обом успіху у майбутньому. Зараз у нас тривають перемовини про продовження контрактів з іншими гравцями. Щодо потенційних новачків - на перегляді у таборі команди перебувають Віталій Тимофієнко, який вже грав за "Верес" на старті цього сезону, і Павло Довганюк, - розповів головний тренер команди Юрій ВІРТ.

Тим часом у Млинові "Верес" розгромив юніорів "Львова".  У першому матчі після чотиримісячної перерви, пов'язаної із карантинними обмеженнями, команда Юрія Вірта зустрічалася із юніорами прем'єрлігового "Львова". Попри те, що рівняни після вимушеної паузи лише тиждень повноцінно тренуються разом, "Верес" здобув переконливу перемогу - 4:0.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також