Двоє квартирних злодіїв обікрали помешкання жительки Березного

1265 0

Ми у соцмережах:

Двоє квартирних злодіїв обікрали помешкання жительки Березного

Правоохоронці викрили та затримали двох квартирних злодіїв: 39-річного жителя Сарненщини та його 47-річного спільника з Львівської області.

Учора, коли жителька Березного поїхала у справах, вони шляхом підбору ключа проникнули до її помешкання, звідки викрали ювелірні вироби, гроші та особисті документи.

Відомо, що зловмисники ретельно готувалися до вчинення злочину: вивчали розпорядок дня потерпілої, «працювали» дуже обережно, практично не залишаючи слідів.

Втім, завдяки злагодженим оперативним заходам та першочерговим слідчим діям, поліцейським вдалося затримати крадіїв неподалік  місця скоєного злочину. Під час поверхневої перевірки у них виявили та вилучили відмички до замків, ключі різної форми, викрадені із квартири речі та інші докази їх злочинної діяльності.

Обох затримали. У скоєному чоловіки зізнаються. 

За фактом таємного викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням до житла, вчиненого в умовах воєнного стану, вирішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські також перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Відомо, що обоє зловмисників раніше судимі за вчинення злочинів проти власності та відбували покарання в місцях позбавлення волі. Цього разу їм може загрожувати черговий строк — до восьми років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також