Двоє людей загинули під час зіткнення автобусів на трасі Київ – Одеса

1568 0

Ми у соцмережах:

Двоє людей загинули під час зіткнення автобусів на трасі Київ – Одеса

13 серпня близько 3-ї години години ночі на автодорозі Київ-Одеса, біля села Великі Трояни, що у Кіровоградській області, відбулося зіткнення двох рейсових автобусів. Внаслідок пригоди двоє осіб загинули, 12 інших пасажирів доправлені до лікувальних закладів із різними тілесними ушкодженнями.

Обидва пасажирські автобуси прямували до Одеси. Автобус Setra виконував рейс із Києва, а Temsa Safari - з Кошице, що у Словаччині.  В момент пригоди транспортні засоби рухалися в попутному напрямку. В салоні одного з них перебувало 39 осіб, іншого-32.
За попередніми даними, водій одного з автобусів не обрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з транспортним засобом, що рухався попереду. За фактом пригоди розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Одного з водіїв затримано в порядку статті 208 КПК України. На місці пригоди працюють слідчі, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Оператор регулярних автобусних перевезень AUTOLUX (Автолюкс) повідомив РВ, що ця ДТП сталась за участі їхнього автобуса,  який виконував рейс Київ-Одеса. За попередньою версією, автобус AUTOLUX зіткнувся на трасі з іншим пасажирським автобусом, що повільно їхав попереду з вимкненими габаритними вогнями. Після ДТП потерпілих забрали до Благовіщенської районної лікарні, де надають усі необхідну допомогу. 1 людина доставлена до Уманської центральної районної лікарні. 

Компанія тримає зв'язок з постраждалими та надає необхідну інформаційну підтримку. Представник компанії присутній на місці ДТП. Усім постраждалим буде виплачена компенсація від страхової компанії. Пасажири, що не отримали ушкоджень продовжили подорож іншим автобусом

Автобус компанії Автолюкс пройшов необхідний техогляд, водія було допущено до рейсу медичним персоналом. Швидкість автобуса перевищена не була. Розслідування триває.Перевізник AUTOLUX (Автолюкс) висловлює глибокі співчуття рідним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також