Двоє рівнян пограбували свого колегу на понад мільйон гривень (ВІДЕО)

3914 0

Ми у соцмережах:

Двоє рівнян пограбували свого колегу на понад мільйон гривень (ВІДЕО)

Інцидент трапився 4 липня близько другої ночі на вулиці Індустріальній у селищі Квасилів.

Поліцейські з’ясували, що 60-річний місцевий житель велосипедом їхав на стоянку, де знаходився його автомобіль, оскільки мав відправлятися в рейс.

При собі він мав сумку, в якій булро 1 200 000 гривень, які напередодні отримав від підприємця для купівлі худоби.

Дорогою його зустріли двоє чоловіків у темному одязі з прикритими обличчями, які, застосувавши силу, відібрали сумку та зникли у невідомому напрямку.

З місця події поліцейські вилучили фрагменти пакета та одягу, а також 103 400 гривень, які під час шарпанини потерпілий встиг вихопити у зловмисників. 

Правоохоронцям вдалося встановити особи зловмисників. Ними виявилися двоє 20-річних рівнян, які працювали на підприємстві разом із потерпілим.

Учора, 18 липня, поліцейські розшукали автомобіль, яким ті користувались. Під час санкціонованого обшуку в автомобілі виявили та вилучили майже 290 тисяч гривень.

Крім того, під час обшуку за місцем проживання грабіжників в одного виявили та вилучили 382 тисячі гривень, а в іншого — 50 тисяч гривень та 300 доларів США.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. За скоєне хлопцям загрожує від 8 до 13 років із конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також