Вночі двоє невідомих пограбували та побили рівнянина

3224 0

Ми у соцмережах:

Вночі двоє невідомих пограбували та побили рівнянина

Учора близько другої години ночі двоє невідомих відкрито заволоділи мобільним телефоном рівнянина, який повертався додому.

Як виявилося, до 24–річного жителя обласного центру на вулиці Соборній підійшли 18-річна дівчина та 21-річний хлопець та попросили мобільний, аби зателефонувати.

Відібравши телефон, зловмисники почали вимагати у чоловіка ще й гроші, завдавши йому удари руками та ногами по всьому тілу. Після скоєного вони втекли. Потерпілий попросив перехожого викликати поліцію та «швидку». Він детально описав зовнішність грабіжників та напрямок їхнього руху.

Через 20 хвилин за отриманим орієнтуванням патрульним вдалося виявити зловмисників в одному з дворів багатоповерхівки. За зовнішніми ознаками вони перебували в стані алкогольного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки у дівчини виявили викрадений мобільний телефон.

За фактом відкритого викрадення чужого майна, поєднаного із насильством, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, слідчі Рівненського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення обом про підозру та обрання запобіжного заходу.

Потерпілого, який отримав забої та осаднення, після надання медичної допомоги відпустили. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до шести років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також