Двоє розбійників на волю вийдуть нескоро

1495 0

Ми у соцмережах:

Двоє розбійників на волю вийдуть нескоро

Суд покарав двох чоловіків, які скоїли розбійний напад на жителя с. Довговоля у Володимирецькому районі. Їхнього спільника поліція досі не знайшла.

Троє місцевих жителів – з Жолудська і Вараша та один спільник з Волині – вирішили зайнятися розбоєм. Двоє з них вже  були раніше судимими за крадіжку та за  розбій.

Почувши, що в домівці в одного чоловіка у Довговолі може бути чимало грошей, змовились і у січні 2017 року опівночі проникли у будинок 60-річного чоловіка, який проживав сам, побили його дерев’яним брусом, руками і ногами у різні частини тіла, а також нанісши ушкодження ножем, відібрали гроші, які у нього були – а це 700 гривень та інші речі.

Потерпілий зумів зірвати маску з обличчя одного з нападників і впізнати його.  Чоловіка били доти, доки той не знепритомнів. Кинувши напризволяще, втекли. Коли потерпілий опритомнів, то покликав на допомогу.

Особи усіх зловмисників було встановлено. Ними виявились двоє мешканців Рівненської і один – Волинської областей. Їм інкримінували розбійний напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у житло, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Обвинувальний акт стосовно трьох нападників Володимирецьким відділом Сарненської місцевої прокуратури було затверджено та скеровано до суду. У подальшому матеріали щодо одного із співучасників злочину у зв’язку із його розшуком виділене в окреме провадження.

Володимирецький районний суд призначив одному з робійників 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна, іншому – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Набрання вироком законної сили засуджені чекатимуть під вартою, повідомляє Водимирецький відділ Сарненської місцевої прокуратури

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також