У Сарнах двоє чоловіків організували нарколабораторію в підвалі

803 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах двоє чоловіків організували нарколабораторію в підвалі

Двоє сарнечан виготовляли ацетильований опій, а готовий «продукт» продавали за 200 гривень. Робили це у підсобному приміщенні.

Співробітники поліції їх викрили у вересні, після того як один із чоловіків передав товар у в'язницю. Зробив він це у незвичний спосіб:  просочив «ширкою» пару шкарпеток, після чого висушив. Під час перевірки працівники виправної колонії відчули підозрілий запах, тож викликали поліцейських, які вилучили та відправили все на експертизу.

У результаті проведених процесуальних дій, слідчі встановили, що в підсобному приміщенні за місцем проживання 29-річного сарнечанина, була організувана нарколабораторія. Разом із 43-річним спільником він виготовляв ацетильований опій із макової соломки та насіння. 

Двох зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК.

У вказаному приміщенні провели санкціонований обшук, під час якого вилучили пластикові ємності із залишками наркотичної речовини, майже 150 використаних шприців та інші речові докази, що підтверджували протиправну діяльність.

Чоловікам повідомили про підозру, а матеріали кримінального провадження скерували до суду.

Відомо, що молодший неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинені злочини проти власності, а старший торік звільнився із місць позбавлення волі за збут наркотичних речовин.

За скоєне обом загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також