Двоє собак провалилися в закинуту криницю, тварин не врятували

1516 0

Ми у соцмережах:

Двоє собак провалилися в закинуту криницю, тварин не врятували

На Острожчині в селі Прогрес сталася трагедія: дві собаки загинули в глибоченному колодязі попри старання зоозахисників їх врятувати.

 Про це розповіла відома в Рівному захисниця тварин Алла Лосік:

«Тварин, які втрапили до криниці, на жаль, ми вже живими не застали! Дякую Василю Малащук, альпіністу, що зголосився поїхати на порятунок. Почали встановлювати глибину, і це залишається загадкою, більше 70 метрів занурення, і дна не було. Скоріше за все, криниця змінилась, деформувалась.

Історія важка. Власник собак, Петро, доглядає матір, яка 15 років лежить паралізована, має купу тварин, яких теж доглядає. Він живе з того, що робить заготівлю деревини в лісі, збирає гриби, ягоди. Саме і цього разу пішов до того місця, щоб зібрати яблук.

Якби не собаки, він би сам потрапив в ту криницю,і ніхто би не знав, що з ним трапилось. Справа у тому, що там був хутір, криниця. І хтось зняв верхні кільця криниці, і нічим не прикрили.

МНС немає канатів, іншого спорядження. Вони приїхали, погомоніли і поїхали.

Отака сумна історія нашого безладу, корупції та страждань людей та тварин!

Петро потребує допомоги , а також є необхідність стерилізувати 12 собак та котів. Будемо збирати гроші та допомагати йому. Ця історія не може закінчитись ось так....»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також