Двоє уродженців Рівненщини — в українській «молодіжці»

870 0

Ми у соцмережах:

Микола Кухаревич та Олексій Сич

Двоє футболістів львівського «Руху», які родом з Рівненщини, у складі молодіжної збірної України з футболу (U21) візьмуть участь у турнірі Antalya Cup, що з 24 по 29 березня проходитиме у Туреччині.

Для 19-річного нападника Миколи Кухаревича, який народився у селі Удрицьк, що неподалік Дубровиці, це вже не перший виклик до «молодіжки». У попередньому відборі він у двох матчах забив три голи. Кухаревич є вихованцем школи луцької «Волині», куди переїхав у 13 років. У це зимове міжсезоння ширилася інформація про можливий перехід молодого нападника у бельгійський «Андерлехт», але все так і залишилося на рівні розмов.

І якщо Кухаревич у збірній раніше грав, то 19-річний уродженець села Зоря Олексій Сич — абсолютний дебютант збірних. Цей півзахисник не виступав ні за юнацькі, ні за юніорські команди України, потрапивши одразу до «молодіжки». Сич є вихованцем школи львівських «Карпат», куди переїхав у 8-му класі. Саме за «Карпати» він торік дебютував на рівні УПЛ. А вже згодом перейшов до іншого львівського клубу «Рух».

— Насправді мене переповнюють емоції, — так прес-службі «Руху» прокоментував свій виклик до збірної Олексій Сич. — Я їхав у машині, коли до мене почали масово телефонувати. Всі вітали із викликом у молодіжну збірну. Я навіть спершу не зрозумів, що відбувається. Згодом я вже зайшов у інтернет й дізнався, що мене викликали у молодіжну збірну України. Дуже зрадів цьому. Розумію, що конкуренція дуже висока. Для мене це новий етап в житті. Захищати кольори збірної — це велика відповідальність і престиж. Насамперед, хотів би закріпитися у цій команді та грати у основному складі. Все ж найголовніша моя ціль — потрапити у головну команду країни.

У турецькому турнірі, окрім української команди, також виступатимуть молодіжні збірні Болгарії, Казахстану, Північної Македонії, Словаччини та Узбекистану.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також