Двоє рівнянок ошукали банк на понад два мільйона гривень

3798 0

Ми у соцмережах:

Двоє рівнянок ошукали банк на понад два мільйона гривень

Рівненське районне управління поліції закінчило досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно двох жительок Рівного, обвинувачених за шістьма статтями Кримінального кодексу України.

У поліції Рівненської області повідомляють, що план обману розробила 43-річна жителька Рівного, залучивши до його реалізації 66-річну рівнянку та 43-річного квасилівчанина.

66-річна рівнянка вкрала паспорт у своєї знайомої, замінила там фото та придбали два товариства, які тривалий час не здійснювали будь-якої господарської діяльності. За шість місяців вона отримала у трьох філіях банків кредитні гроші на загальну суму у 2 мільйони 166 тисяч гривень.

Наразі обом рівнянкам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, а матеріали кримінального провадження днями скерували до суду.

Максимальне покарання, яке може загрожувати обвинуваченим — до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Кримінальне провадження 43-річної рівнянки розглядається у суді Львівської області.

Досудове розслідування відносно третього учасника злочинної групи — 43-річного квасилівчанина триває. Йому також повідомили про підозру та вручили її родичам, оскільки сам чоловік переховується від органів слідства й наразі перебуває у розшуку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також