Двом рівнянам загрожує ув’язнення за повторний збут психотропів

615 0

Ми у соцмережах:

Двом рівнянам загрожує ув’язнення за повторний збут психотропів

Рівненська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у двох кримінальних провадженнях за фактами збуту психотропів на території міста.

Один з наркоторговців – 35-річний рівнянин, який шляхом закладок систематично збував особливо небезпечну психотропну речовину «PVP».

Він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Затриманому вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави, повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Фігурант іншого кримінального провадження – 39-річний чоловік, стосовно якого на розгляді в міському суді нині перебуває 2 кримінальні провадження щодо незаконного збуту та зберігання метамфетаміну.

Під час досудового розслідування в обвинуваченого проведено 2 оперативні закупки, в ході яких він продав "метамфетамін".

Слідство завершено і вже третій обвинувальний акт стосовно цього чоловіка скеровано до суду. Наразі він перебуває під вартою.

Досудове розслідування в обох провадженнях проводять слідчі Рівненського райуправління поліції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також