Дворецьку доремонтують після кільця

1502 0

Ми у соцмережах:

Вулиця Студентська — перед початком ремонту

Нещодавно комунальники перекривали для ремонту вулицю Дворецьку, а перед тим Студентську. Однак, запевняють, робили це дуже обережно. Адже заборона руху автомобілів по цих вулицях може паралізувати усе Рівне.

Ще торік теперішній секретар міської ради Віктор Шакирзян урочисто відкривав вулицю Каштанову, яка з’єднала мікрорайон «На Щасливому» з вулицею Студентською. Нова вулиця трохи згладила ситуацію з транспортними заторами на сусідній вулиці Чорновола, бо частина транспорту зі Щасливого тепер рухається в напрямку відінського кільця. Із підвищенням статусу вулиці Студентської почалися розмови про її неналежний стан. Водії нарікали на знищений асфальт, а пішоходи — на відсутність зупинок громадського транспорту.

Тож департамент інфраструктури та благоустрою міськради Рівного наприкінці серпня провів тендер на капітальну реконструкцію вулиці Студентської. Перемогу здобула хмельницька фірма «Будівельний Альянс Груп». Капремонт Студентської обійдеться у 22 мільйони 150 тисяч гривень.

Разом із тим, взялися ремонтувати й вулицю Дворецьку, яка після перекриття перехрестя у мікрорайоні «Ювілейний» стала об’їзним шляхом. Саме ця вулиця стала потерпати від заторів, коли почалося будівництво кільця. Тепер водії хвилюються, чи ремонтні роботи не паралізують там рух.

Руслан Гудима, начальник департаменту інфраструктури та благоустрою:

— Завдяки Студентській вдалося розвантажити вулицю Чорновола. Але дорога там була, м’яко кажучи, не в найкращому стані. Оскільки це був капітальний ремонт, то ми були змушені 6 жовтня перекрити рух цією вулицею. За цей час там було покладено перший шар асфальту та перенесено комунікаційні лінії. Другий шар асфальту був покладений 12 жовтня, але в той день дорогу перекривали лише частково. Підрядна компанія має там завершити благоустрій зупинок громадського транспорту, а ще там з’явиться велосипедна доріжка.

Щодо вулиці Дворецької, то її перекрили лише на вихідні. Бо у зв’язку з будівництвом кільця там суттєво пожвавився рух. Однак за цей час на Дворецькій змогли лише заасфальтувати вибоїни. Більше робіт там провести не можемо, бо якщо повністю перекрити Дворецьку, то місто буде паралізовано. Завершуватимуть ремонт Дворецької уже після того, як побудують кільце на Макарова.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також