ДЮСШ «Верес» - чемпіон області серед одинадцятирічних

1302 0

Ми у соцмережах:

ДЮСШ «Верес» - чемпіон області серед одинадцятирічних

У спорткомплексі «Сарни-Арена» відбулися фінальні змагання Чемпіонату Рівненської області з футзалу "Я-ПАТРІОТ" Дитячо-юнацької футбольно-футзальної ліги Рівненської області серед гравців до 11 років (U11).

У фіналі змагалося шість колективів, які подолали відбіркові змагання.

У підсумку призери розподілилися так:

1. ДЮСШ «Верес-2010»

2. ДЮСШ Гоща

3. ЦДЮТ Клевань


Найкращим гравцем став Денис Роман (ДЮСШ Гоща). Крім цього з нагоди дня народження дипломи та цінні призи отримали тренери Юрій Кубишкін та Микола Скляр.

Нагородження провели народний депутат України Сергій Євтушок, голова Сарненської територіальної громади Руслан Серпенінов, голова РОАФ Олексій Хахльов, заступник голови РОАФ Андрій Біланчук, голова Асоціації футзалу Рівненської області Денис Пашкевич та спеціаліст з дитячого футболу РОАФ Віктор Радовенчик.

- Ці змагання відбуваються завдяки Рівненській обласній асоціації футболу, Асоціація футзалу Рівненської області, титульному спонсору ПрАТ "Єврошпон-Смига", а також підписаному Меморандуму з Об’єднаними територіальними громадами Рівненщини, - розповідає голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов. - 2021 рік - це рік дитячо-юнацького футболу в Рівненській області. Основний акцент буде спрямовано на створення найкращих умов для нашого підростаючого покоління.

Попереду також аналогічні фінали у ще трьох вікових групах - U9, U13 та U15, які відбудуться у Березному та Сарнах, повідомляє Рівненська обласна асоціація футболу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також