ДЮСШ Верес: сім очок - до скарбнички

857 0

Ми у соцмережах:

ДЮСШ Верес: сім очок - до скарбнички

Вихованці ДЮСШ з футболу Верес продовжують виступи у чемпіонаті ДЮФЛ України (Вища ліга, група 1). Наразі після 5 турів в клубному заліку юні рівняни перебувають на 7 позиції.

Найкращі результати з-поміж чотирьох наших команд - у наймолодших юнаків (U14, тренер В'ячеслав Шекель) – 3 місце з 10 очками в своїй віковій групі.

ДЮСШ Верес U17 – Колос (Ковалівка) U17 – 2:2

Матч між командами старших юнаків пройшов у драматичній боротьбі. Перша половина зустрічі була за гостями, які зуміли скористатись однією із помилок захисників червоно-чорних. У другому таймі рівняни проявили характер і змусили суперників двічі діставати м’яча із сітки власних воріт. Особливо ефектним вийшов другий гол, автором якого став Владислав Загиней-Максимчук, котрий вміло виконав штрафний удар по центру воріт. Під завісу матчу наші хлопці трохи підсіли, чим скористались гості: після одного із кутових ударів Колос зрівняв рахунок. Після цього туру підопічні Олександра Ніколайчука перебувають на 7 місці, маючи у своєму активі 5 очок.

ДЮСШ Верес U15 – Колос (Ковалівка) U15 – 2:0

Першу перемогу в чемпіонаті в неділю святкували вихованці Миколи Волкова. Попри не досить впевнений початок поєдинку, рівненські пєятнадцятирічні футболісти змогли взяти гру під свій контроль, що допомогло забити два м’ячі в другому таймі. Перемога над командою з Київської області неабияка важлива в психологічному плані – сподіваємось вона надасть впевненості у своїх силах нашим молодим гравцям.

Локомотив (Київ) U16 – ДЮСШ Верес U16 – 7:0

Шкода, але команда шістнадцятирічних зазнала крупної поразки у грі проти одного з лідерів своєї групи. У складі нашої команди достатня кількість травмованих гравців. Столичні суперники сповна скористались помилками гостей і не залишили вересівцям жодного шансу.

Локомотив (Київ) U14 – ДЮСШ Верес U14 – 0:1

Надпринциповим виявився поєдинок між наймолодшими складами київських залізничників та червоно-чорних. Перед звітним туром наші суперники не знали гіркоти поразок. Втім, підопічні В'ячеслава Шекеля дали гідну відсіч одному з лідерів та завдяки єдиному забитому м’ячу, повернулись з Києва переможцями. Наразі наші чотирнадцятирічні юнаки продовжують перебувати у лідируючій групі.

У наступну неділю, 10 жовтня, команди ДЮСШ Верес U17 та U15 в Києві зіграють матчі 6 туру проти однолітків з Локомотива. А от команди ДЮСШ Верес U16 та U14 в той же день у рідних стінах прийматимуть СДЮСШОР з міста Житомир. Початок матчу старших юнаків о 12:00, молодших – 14.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також