Дзеркальна дата: 08.08.2020 – як загадати бажання, щоб воно здійснилося

1550 0

Ми у соцмережах:

Дзеркальна дата: 08.08.2020 – як загадати бажання, щоб воно здійснилося

Дзеркальна дата 08.08.2020 допоможе втілити найсміливіші бажання

 

Астролог, нумеролог Ігор Мехеда розповів: "8 серпня 2020 року на нас очікує незвичайна подія з погляду нумерології. В даті події будуть дві вісімки і дві двійки – 08082020".

Як пояснив нумеролог, в найдавніших духовних вченнях "вісімка розглядається як зображення точки контакту між світами – минулого світу і майбутнього світу". Таким чином, дві вісімки символізують "ворота між світами, через які ми і проходимо з минулого в майбутнє".

За словами Ігоря Мехеди, в суботу, 8 серпня, у кожної людини з'явиться можливість змінити долю – "залишити несприятливі події в минулому і зробити крок до сприятливих подій в майбутньому".

"У цей день можна сказати всьому тому, що вас не влаштовує у вашому житті: піди в минуле. Так говорили латиняни – "Vada in retro". Тоді звільниться місце для нового майбутнього", – пояснив астролог.

Він додав, що дві двійки також дають можливість, "звільнившись від старого, зробити крок в нове".

"У поєднанні зі зростаючим місяцем енергія дня вкрай сприятлива для будь-яких обрядів із загадування бажань. Їх можна і навіть бажано провести багато – нехай навіть і кілька десятків", – порадив астролог.

Наприклад, один із них. Увечері 8 серпня потрібно спрямувати свій погляд у небо, адже наближається пік Персеїд – найяскравішого зорепаду літа. Бажання можна загадати на падаючу зірку - якщо ви побачите таку - це до великої удачі.

Щоб правильно провести ритуал в дзеркальну дату, потрібно правильно обрати час: 8 серпня о 20.08. Вважається, що о 8-й годині 8-й хвилині відбувається найсильніший викид позитивної енергії, схожий з новорічним переходом.

Фахівці кажуть, що загадане в цей день бажання обов'язково здійсниться.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також