Ефективний і вигідний обмінник криптовалют в Україні

373 0

Ми у соцмережах:

Ефективний і вигідний обмінник криптовалют в Україні

Багато користувачів сьогодні готові скористатися послугами надійного обмінника криптовалют, де можна абсолютно безпечно придбати, продати або обміняти криптовалюту.

Так, можна звернутися за якісним сервісом в онлайн обмінник криптовалют FlyPay. Йому довіряють сьогодні десятки тисяч людей, оскільки тут все продумано, зручно, а з клієнтами працює злагоджена та оперативна команда професіоналів.

Як відбувається обмін в онлайн-обміннику?

Розглянемо операції на сервісі з прикладу біткоїн. Варто відзначити, що інтерфейс на майданчику настільки простий і максимально продуманий, що розібратися в ньому можна будь-якому користувачеві.

Бажаючи купити біткоїни, на сторінці обміну клієнт має вказати платіжну систему. Далі із запропонованого списку криптовалют вибирається напрямок обміну.  

На екрані ліворуч формується заявка, користувач заповнює поля, що висвітилися (гривнева сума, номер електронного гаманця в обраній платіжній системі, адреса гаманця ВТС, куди й перерахують біткоїни).

У вікні «Віддано з комісією» відобразиться сума з комісією, яку спишуть з гаманця користувача. Програма автоматично надасть інформацію про кількість біткоїнів, які можна буде отримати за поточним курсом.

Слід перевірити, чи правильно вказані всі реквізити, і, якщо дії здійснено правильно, обмін підтверджується. Користувачеві залишається дочекатися, коли на його гаманці з'являться цифрові кошти. 

Умови обмінного сервісу

На онлайн-платформі користувачам доступне створення заявок на перекази криптовалют різних платіжних систем. Перебуває у співробітництві цей сервіс з банківськими системами, куди можливе виведення отриманих коштів. Підтримує даний онлайн-обмінник 5 видів валют, серед яких і біткоїн. Отримані від клієнтів заявки обробляються швидко - протягом 15 хвилин.

Діючі умови:

  • якщо операцію з обміну криптовалюти проведено, скасування вже неможливе, тому слід бути гранично уважними під час подання відповідних даних;
  • повернення коштів неможливе у тому випадку, якщо клієнтом надіслано заявку на криптовалютну суму менше ніж 0,0010 одиниць;
  • обмінна операція, в якій фігурує криптовалюта Bitcoin, проходить після того, як від системи було отримано одне підтвердження.

Легко та швидко пройшовши реєстрацію на сервісі, користувач може стати учасником накопичувальної програми лояльності. Вона гранично орієнтована на користувача.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також