Екопакування сухпайків для військових. Як рівненське підприємство зберігає колектив та допомагає українцям

2242 0

Ми у соцмережах:

Екопакування сухпайків для військових. Як рівненське підприємство зберігає колектив та допомагає українцям

Програма з підтримки фінансування інвестиційних проєктів малих і середніх підприємств, яку фінансує уряд Німеччини через KfW та Євросоюз в межах ініціативи EU4Business, продовжує допомагати бізнесу України. Завдяки програмі сотні українських підприємств отримали можливість активно розвиватися.

Скористатися вигідними умовами Програми змогло й рівненське підприємство «Гарант Еко-Пак», яке спеціалізується на виготовленні паперових екопакетів. Їхня продукція користується популярністю не лише в Україні, а й за кордоном. 

Керівник підприємства Віталій Ящук розповідає: «Справи нашого підприємства до 24 лютого впевнено йшли вгору. Завдяки отриманому кредиту ми змогли освоїти новий для себе сегмент співпраці. Так, перед Новим роком ми підписали контракти з європейськими компаніями на постачання паперового екопакування. Серед амбітних цілей ТОВ «Гарант Еко-Пак» було створення спільного підприємства з французькою компанією. Проте війна внесла свої корективи – усе відкладено на невизначений термін».

Варто зазначити, що ТОВ «Гарант Еко-Пак» закриває значний обсяг потреб паперової упаковки для вітчизняних виробників борошна, оскільки воєнні дії призвели до вимушеної зупинки роботи аналогічних виробництв в Україні. В умовах війни підприємство частково переорієнтувалось на зовнішній ринок і зараз експортує свою продукцію до Франції, Австрії, Німеччини, Бельгії та інших країн.

В умовах повномасштабного вторгнення росії ТОВ «Гарант Еко-Пак» не залишається байдужим та допомагає громаді. Так, підприємство надало допомогу в облаштуванні протирадіаційного укриття. Також передали у місцеві волонтерські штаби паперові пакети та гофроящики для формування сухпайків військовим. Окрім того, регулярно здійснюють переказ коштів на потреби ЗСУ.

Віталій додає: «Усі наші зусилля спрямовані на забезпечення стабільної роботи підприємства. Адже це – запорука збереження колективу кваліфікованих кадрів, створення нових робочих місць, зокрема для ВПО, отримання нашими працівниками достойної заробітної плати та можливість наповнення державного та місцевого бюджетів, що є надзвичайно важливим на даний час».

За час існування Програми з підтримки інвестицій малих і середніх підприємств надали 573 кредити на понад 705 млн грн. Незважаючи на повномасштабне вторгнення Росії, уряд Німеччини через KfW та Євросоюз в межах ініціативи EU4Business продовжує допомагати українському бізнесу.

Детальніше про умови участі читайте тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також