Економічний паспорт українця - підтримка юного покоління

552 0

Ми у соцмережах:

Економічний паспорт українця - підтримка юного покоління

Наша країна багата на природні ресурси, але, на жаль, багато років надра України приносили прибутки тільки окремим громадянам, які з часом стали олігархами. Ці люди збагачувалися, в той час як мільйони сімей зводили кінці з кінцями.

Для справедливого розподілу природніх багатств Президент України ініціював запровадження економічного паспорта українця та створення Фонду майбутніх поколінь.

Ідея впровадження економічного паспорта українця базується на досвіді інших держав, які мають багаті надра – нафту, газ, руду чи інші корисні копалини. Частина коштів від їхнього видобутку спрямовується у спеціальні фонди. Така економічна модель успішно працює в багатьох країнах світу, наприклад, у Норвегії та ОАЕ. В Україні програма працюватиме передусім за рахунок ренти на видобуток корисних копалин.

На сесіях Рівненської та Дубенської міськрад, Млинівської та Демидівської селищних рад депутати від «Слуги Народу» виступили із зверненням до ВРУ із закликом невідкладного ухвалення законопроєктів №№ 6394, 6395, 6396 і 6397, які передбачають запровадження економічного паспорта українця.

«Фонд майбутніх поколінь відкриє іменні рахунки для кожного новонародженого громадянина України, а держава щороку буде перераховувати на них по 2 мінімальні зарплати. У підсумку діти, внуки й наступні покоління отримають кошти на те, щоб оплатити своє навчання, або придбати житло в Україні. Закликаємо всі політичні сили в парламенті проголосувати за впровадження економічного паспорту. Надра країни повинні працювати на всіх громадян, а не олігархів», - наголосили депутати.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також