Економіст, а не політик: у Рівному відзвітував начальник Гемберг

2284 2

Ми у соцмережах:

Економіст, а не політик: у Рівному відзвітував начальник Гемберг

Уже минув рік з того часу, як фінансист і великий любитель джазу Сергій Гемберг очолив управління інвестицій та сталого розвитку Рівного.

 До слова, це управління існує уже багато років, проте інвестори не поспішали приходити до Рівного. Гемберг мав це змінити.

Однак, як він сам зізнається, робота виконується на ентузіазмі. Бо бюджет управління складає всього 200 тисяч гривень на рік, а штат – 5 працівників. Із такими ресурсами від чиновників вимагають щороку залучати до міста мільйони. Хоч цього вистачає лише на виплату зарплат, не говорячи уже про закордонні відрядження.

Але якби там не було, а оскільки Сергій Гемберг прийняв пропозицію міського голови Володимира Хомка очолити управління, то потрібно демонструвати результати.

Як розповів під час виступу Гемберг, за рік вони змогли залучити до бюджету міста 35 млн. грн. грантових коштів. Загалом уже розпочато проектів на суму 154 млн. грн.

- Управління за один рік зробило колосальний об’єм роботи. Був заданий імпульс багатьом новим проектам. Тепер про Рівне знають не тільки в Україні, але й за кордоном. Можна з упевненістю сказати, що ця посада була створена для Сергія Гемберга. Він працював керівником банку, вміє вести переговори та знає кілька іноземних мов. Однак Сергій не створений для політичної боротьби. І це водночас його хороша і погана риса. Адже у нашому місті є дуже багато людей, які себе погано почувають, коли в когось щось вдається, - охарактеризував доповідача Володимир Хомко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також