Екопродукти, півсотні фермерів, тисячі рівнян: Юрій Вознюк провів у Рівному другий фермерський ярмарок (фоторепортаж)

1229 0

Ми у соцмережах:

Екопродукти, півсотні фермерів, тисячі рівнян: Юрій Вознюк провів у Рівному другий фермерський ярмарок (фоторепортаж)

У Рівному вже вдруге за тиждень відбувся «Осінній ярмарок-2020». Цього разу масштабні торги провели на вулиці Князя Романа. На ярмарок з’їхалися фермери не лише з усіх куточків Рівненщини, а й інших регіонів України.

Захід вже традиційно організовує нардеп 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк.

«Перший сільськогосподарський ярмарок ми організували минулих вихідних в парку Хімік, що на Ювілейному. Ми побачили та переконались, що ярмарок був потрібний і для продавців, які тут мали змогу реалізувати вирощену власноруч продукцію, і для рівнян, які могли придбати овочі, фрукти та багато іншого за доступними цінами. Цього разу обрали традиційну для проведення ярмарку вулицю Князя Романа. На захід завітали справжні господарники! Найпопулярніше питання тепер: «Чи будемо організовувати ще?». Відповідаю: «Так, будемо. Чекайте наступного анонсу», - розповідає народний депутат України 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного від політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» Юрій Вознюк.

 

«Ярмарок – 2020. Один кращий за інший! Це той момент, коли закупи в задоволення. Велика подяка організаторам, власникам смачної продукції, а особливо Юрію Вознюку за святковий настрій. Смачнезний глінтвейн, запашні яблука та груші – вразила низька ціна, мед, дерев’яні вироби, цибуля, дитячі майстер-класи, запальна музика та ще багато всього, що не перерахуєш. Головне те, що всі запитують, коли ж вже наступний ярмарок? Чекаємо з нетерпінням», - ділиться враженнями рівнянка Мирослава Хоменко.

 

Відтак, ще один ярмарок відбудеться вже найближчих вихідних, у суботу 17 жовтня, на вул. Набережній. Захід триватиме з 8-ї до 15-ї год.

Контакти: +380962474515

Передвиборча ягітація.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також