Екрани погаснуть. Але не в усіх

1893 0

Ми у соцмережах:

Екрани погаснуть. Але не в усіх

Впродовж майже усього наступного тижня можливість для мешканців Рівненщини дивитися телебачення та слухати улюблені радіостанції буде обмежена. Рівненський телевізійно-передавальний центр транслюватиме лише частину телеканалів та радіостанцій, причому тільки у визначений час.

— Ми змушені замінити та відремонтувати застаріле обладнання телевежі, — розповів директор Рівненського телевізійно-передавального центру Віктор Талімончик. — Робота дуже складна і кропітка, тому змушені будемо частину теле— та радіоканалів відключити взагалі, а решту відключати у певні години, коли працівники підніматимуться та спускатимуться з телевежі. На оновлення застарілого обладнання, яке було встановлене 30 років тому і з того часу жодного разу не мінялося, буде витрачено понад півмільйона гривень. І хоча втрат за відсутність ефіру ми зазнаємо теж немалих (декілька сот тисяч гривень), але іншого виходу в нас немає.

Довідка «РВ» За інформацією, отриманою від представника Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Рівненській області, в період з 26 по 31 травня включно, з 5 години ранку до 19 години вечора в ефірі не працюватимуть усі телевізійні та радіоприймачі. Мешканці Рівного та прилеглих до обласного центру населених пунктів в цей час зможуть дивитися лише телевізійні програми «1+1», «Інтер» та «СТБ». З радіо зможуть слухати лише Національну радіокомпанію України (УР1), радіо «Край», радіо «Трек», «Наше радіо», радіо «Ретро» та «Люкс-ФМ». Щоправда, не виключені і тимчасові відключення усіх каналів на годину-півтори зранку та ввечері.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також