Ексдиректорка Рівненського дитячого садка хоче поновитися на посаді (ВІДЕО)

1102 0

Ми у соцмережах:

Ексдиректорка Рівненського дитячого садка хоче поновитися на посаді (ВІДЕО)

Ексдиректорка Рівненського дитячого садка №4 через суд хоче поновитися на посаді. Нагадаємо, звільнили її 4 місяці тому через винесену догану. За нібито неналежне оприлюднення інформації на сайті садка. А також ймовірне привласнення премій працівників цього ж закладу.

Суддя Оксана Панас, яка розглядає справу колишньої директорки дитячого садка № 4, заходить у залу судових засідань. Оскільки мали б допитати свідків по справі, сторона позивача відразу ж подає клопотання.  Але суд це клопотання відхиляє. І першою, як свідка, допитує саму ексдиректорку Наталію Карашевич, повідомляє Рівне 1

А ще у неправомірному привласненні коштів. Тож аби дізнатися, чи насправді це так, суд запросив у залу засідань батьків, чиї діти відвідують цей навчальний заклад. Тобто ті кошти, які батьки добровільно мали здавати на розвиток садка, знаходилися безпосередньо у працівника цього закладу. А хто хотів пересвідчитися у тому, на що ці гроші спрямували працівники садка, могли переглянути чеки та звіт про використання коштів на сайті закладу.

Оскільки це не усі свідки по справі, яких суд мав допитати, у судовому засіданні оголосили перерву. Аби з допомогою повісток запросити на допит решту учасників судового процесу.

Додамо, що ця ж справа, але щодо скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності та стягнення моральної шкоди, розглядається одночасно і в іншого судді.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також