Екс-голова облради балотуватиметься у нардепи від Рівного

2026 0

Ми у соцмережах:

Михайло Кириллов

Михайло Кириллов, який керував Рівненською облрадою після Революції Гідності, у 2014-2015 роках, сьогодні офіційно заявив, що йде на парламентські вибори.

У відео, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, 39-річний Михайло Кириллов зазначив, що йтиме до парламенту від 15-го округу у Рівному як самовисуванець, і додав: «Досить цього хаосу та безладу». 

  Пан Кириллов має власний бізнес та є позафракційним депутатом Рівненської облради. ЦВК наразі його прізвище на своєму сайті не опублікувала. 

Повідомив сьогодні, що зареєструвався кандидатом у народні депутати, ще один позафракційний депутат облради – 36-річний Владислав Сухляк, який працює головним лікарем Здолбунівської ЦРЛ.

 Владислав Сухляк

 Владислав Сухляк йтиме самовисуванцем від 154-го округу (Дубенський, Здолбунівський, Радивилівський, Демидівський та Млинівський райони).

«Нам є за що боротись. Я не можу дивитись на обман старих політиків, що різко змінюють напрям руху під час наближення виборів. Що диктували мені як лікарю вимоги, а нині винуватять усіх, окрім себе. Нам треба рятувати по-справжньому лікарні. Нам треба поборотись за освіту в нашому окрузі. Дійсно боротись за дороги та вибивати кошти на будівництва», - зазначив п.Сухляк.

ЦВК наразі зареєструвала десятьох кандидатів у нардепи від Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також