Екс-голова облради пригрозив Муляренкові та Суховичу акцією «Викинь корупціонера з влади»

2259 0

Ми у соцмережах:

Володимир Ковальчук

Володимир Ковальчук, колишній голова Рівненської облради та позбавлений торік мандата екс-депутат обласної ради, на своїй сторінці у Facebook звернувся до рівненських посадовців з вимогою піти з посад. Зокрема, вимагає цього у голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка та начальника обласного управління лісового господарства Віталія Суховича.

«Якщо хтось подумав, що це вже перемога, то ні! написав Володимир Ковальчук після виборів президента. – Тепер швидко потрібно повністю навести порядок в нашій Рівненській області. Тому наш порядок дій такий: 1) Закликаю правоохоронні органи та чесних офіцерів уважно слідкувати за переміщенням та діями топ-корупціонерів Рівненщини, адже всі вони будуть зараз зачищати «хвости» та вивозити кошти в невідомих напрямках.
2) Потрібно не чекати, а вже сьогодні написати заяви на звільнення чиновникам, а саме: пану Муляренку, голові ОДА, усім заступникам та головам райдержадміністрацій. Серед голів РДА, насамперед, потрібно притягнути до відповідальності голову Рокитнівської РДА Миколу Кушніра («Захарка»), Костопільскої РДА Олександра Середу, Сарненської РДА – Ярослава Яковчука. Також повинен написати заяви на звільнення начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович та усі начальники лісгоспів, які брали участь в незаконній агітації та примушування голосувати за Порошенка.
3) Якщо заяви не будуть написані, формуємо штаб «Викинь корупціонера з влади» та проводимо акції там, де працюють ці люди!».

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також