Екс-голова РДА хоче, щоб костопільчани спростували про нього інформацію

1743 0

Ми у соцмережах:

Екс-голова РДА хоче, щоб костопільчани спростували про нього інформацію

14 лютого Апеляційний суд Рівненської області розглядатиме апеляційну скаргу Миколи Железного, екс-голови Костопільської РДА, на рішення Костопільського районного суду про захист честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, 27 лютого 2015 року Любов Кочеровець у Костопільській районній адміністрації під час проведення громадських слухань щодо призначення Миколи Желєзного на посаду голови Костопільської РДА поширила інформацію про те він у 2006 році «обікрав її сина», «вибив з нього боргову розписку», а «суд виграв, бо в суді такі самі, як позивач, негативні особи, і в суді позивач ногами двері відкриває».

Микола Желєзний звернувся з позовною заявою про захист честі, гідності та ділової репутації фізичної особи до Костопільського районного суду. Розгляд справи відбувся 7 листопада 2017 року. Суд першої інстанції відмовив позивачеві у задоволенні позову. Рішення місцевого суду Микола Желєзний оскаржив в апеляційному порядку.
Прес-служба Апеляційного суду повідомила, що в апеляційній скарзі Микола Железний просить визнати інформацію, поширену 27 лютого 2015 року Любов’ю Кочеровець у приміщенні Костопільської РДА, недостовірною та такою, що порушує права, свободи та ганьбить його ділову репутацію, а також зобов’язати відповідачів (Любов Кочеровець та її сина Тараса) за їх рахунок спростувати згадані вище відомості у районній газеті «Новини Костопільщини» упродовж десяти днів з дня набрання рішенням суду законної сили.
Початок розгляду справи — о 10 год. 00 хв.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також