Ексголова Рівненської ОДА також пікетував прикордонників у Львові

2457 0

Ми у соцмережах:

Ексголова Рівненської ОДА також пікетував прикордонників у Львові

Сьогодні під час акції протесту у Львові, колишній керівник РОДА Олексій Муляренко підтримав колектив Рівненського льонокомбінату та його власника Олега Червонюка.

Нагадаємо, що днями, у львівському аеропорту капітан Держприкордонслужби Ольга Кардаш не впустила до України чотирьох турецьких фахівців, запрошених льонокомбінатом для навчання працівників. І сьогодні вранці десятки автобусів із працівниками Рівненського льонокомбінату вирушили у Львів пікетувати Західне управління Держприкордонслужби. До них долучився і Олексій Муляренко. Про пікет він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:  

-  Позиція Держприкордонслужби м’яко кажучи незрозуміла. На жаль, вони не визнають своїх помилок та не хочуть чути позицію підприємства, які прагнуть справедливості, вибачення та понесення відповідальності за неправомірні дії службовців ДПС і відшкодування витрат, які поніс Льонокомбінат.

Переконаний, у правовій державі так не має бути, коли успішне підприємство, лідер галузі замість створення доданої вартості, мусить цілий день пікетувати під державною структурою.

Держава повинна йти назустріч виробникам, а не створювати їм перешкоди!

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також