Ексголовний тренер «Вереса» тренуватиме футболістів «Карпат»

166 0

Ми у соцмережах:

Сергій Лавриненко - перший ліворуч

Сталися зміни у трененрському штабі "Карпат". Старший тренер "Карпати U-19" Владислав Лупашко призначений головним тренером клубу.

Наставник "Карпат" Мирон Маркевич та львівський клуб досягли взаємної згоди про припинення співпраці.

Маркевич очолював  "зелено-білих" з червня 2023-го. У минулому сезоні він виконав поставлене завдання – вивів команду до Прем'єр-ліги. Під керівництвом тренера "Карпати" провели 28 матчів, у яких здобули 20 перемог, п’ять разів зіграли внічию і тричі поступилися.

Мирон Маркевич побажав успіху “Карпатам” у новому сезоні та подякував клубу, футболістам і тренерам, які йому допомагали.

Відтепер функції старшого тренера основної команди "зелено-білих" виконуватиме Сергій Лавриненко,  тренера воротарів – Богдан Шуст, які також входили до тренерського штабу юнацької команди ФК "Карпати".

Нагадаємо, що Сергій Лавриненко ще у червні 2023 року підписав трирічний контракт з рівненським «Вересом». До кінця року під його керівництвом клуб провів 18 офіційних матчів (16 в УПЛ і 2 у Кубку України). Команда здобула 3 перемоги (2 у чемпіонаті і 1 у Кубку), 6 разів зіграла унічию і програла 9 матчів (8 у чемпіонаті і 1 у Кубку). Різниця м’ячів: 18-30 (у чемпіонаті: 15-26, у Кубку України: 3-4). По завершенні осінньої частини, 12 грудня Лавриненко був звільнений з посади, коли "Верес" посідав передостаннє 15 місце у турнірній таблиці.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також