Екс-курсанта МВС суд хоче відправити у колонію на три з половиною роки

1421 0

Ми у соцмережах:

Екс-курсанта МВС суд хоче відправити у колонію на три з половиною роки

21-річного Дмитра Кравчука, колишнього курсанта МВС, Березнівський расуд визнав винним у скоєнні ДТП, під час якої він травмував 45-річну велосипедистку Ірину Кожушок та залишив жінку помирати.

У січні 2018 року Дмитро Кравчук їхав автомобілем "Oпель Мовано". Перевищуючи допустиму швидкість руху у населеному пункті, порушив Правила дорожнього руху та допустив наїзд на місцеву мешканку, яка їхала велосипедом у попутному напрямку. Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди, маючи реальну можливість надати первинну медичну допомогу та викликати відповідні служби, обвинувачений залишив жінку та з місця події зник. Внаслідок отриманих травм потерпіла померла в автомобілі швидкої медичної допомоги під час транспортування до медичного закладу.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що прокурором-обвинувачем у суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення – порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої та залишення в небезпеці. Березнівський райсуд призначив чоловіку 3 роки і 6 місяців позбавлення волі, до того ж – з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки. Цей вирок ще не набрав законної сили.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також