Екс-начальника відділення виправного центру покарали за хабар

1450 0

Ми у соцмережах:

Екс-начальника відділення виправного центру покарали за хабар

Начальника відділення соціально-психологічної служби Городоцького виправного центру СБУ викрила ще у вересні 2017 року . Лейтенант вимагав від знайомих засудженого п’ятсот доларів США за «вирішення» питання про умовно-дострокове звільнення. Офіцера затримали під час отримання всієї суми хабара поблизу районної лікарні.

Прокурор у суді довів, що у вересні 2017 року посадовець установи одержав від засудженого через посередника грошову винагороду у сумі 500 доларів США - за сприяння у підготовці документів для умовно-дострокового звільнення з місць позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що у суді екс-правоохоронець визнав вину в повному обсязі.  Вироком Рівненського міського суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні корупційного злочину та засуджено до покарання -  1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян штрафу, що становить 25500 гривень. Також його  позбавлено права обіймати посади у правоохоронних органах строком на 3 роки. Цей вирок ще чинності не набрав.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також