Експериментальна кухня: зелена шуба

995 0

Ми у соцмережах:

Експериментальна кухня: зелена шуба

 

Філе 1 оселедця, 1 свіжий огірок, 150 г твердого сиру, 2 варених картоплини, по пучку кропу і зеленої цибулі, майонез

Викласти шарами, кожен перемазуючи майонезом (сіточкою):

-          нарізане кубиками філе оселедця;

-          нарізана цибуля;

-          крупно натерта варена картопля;

-          нарізаний кубиками огірок;

-          натертий сир;

-          нарізаний кріп.

Салат має постояти в холодильнику кілька годин.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також