Експерт розповів, які автомобілі українці найчастіше орендують для подорожей на природі

737 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Ряд автівок з’явився на внутрішньому ринку зовсім недавно, але швидко припав до душі любителям поїздок бездоріжжям.

Представники компанії з прокату авто VZM Rent поділилися добіркою автомобілів, які найчастіше обирають українські туристи. Ряд автівок з’явився на внутрішньому ринку зовсім недавно, але швидко припав до душі любителям поїздок бездоріжжям.

Розглянемо топ моделей у різних цінових сегментах.

Jeep Grand Cherokee

 Сьогодні позашляховики Jeep зустрічаються по всій території України. Проте ще декілька років тому автомобіль був скоріше екзотичним варіантом.

Менеджер з розвитку компанії VZM Rent Сергій Черевко пояснив, що цьому посприяло:

«Автомобілі Jeep стали справжнім хітом за останні 2-3 роки. Збільшенню їх кількості на наших дорогах посприяла популяризація купівлі автомобілів зі США. Це достатньо якісна та потужна автівка в доволі доступному ціновому сегменті. Звісно, є різні модифікації, але загалом придбати таку машину абсолютно реально з мінімальним бюджетом. Це один з найпопулярніших варіантів, які сьогодні в нашій компанії замовляють «під ключ» або беруть в оренду», ― розповідає Сергій Черевко.

В прокаті VZM Rent для оренди доступні автомобілі Jeep Grand Cherokee. Модель порадує водія, що бажає подорожувати бездоріжжям, помірною вартістю прокату та гідними характеристиками:

· Машина швидко заводиться навіть по холоду;

· Величезний салон та багажне відділення місткістю 728 л;

· Понад 250 кінських сил у базовій комплектації;

· Повний привід;

· Високий кліренс.

  Dodge Journey Crossroad

 Як і у випадку з автівками Jeep, моделі Dodge Journey стали дуже популярними після масової купівлі автомобілів зі США.

«Це чудовий кросовер з американською якістю. Машина є доволі стильною, місткою та практичною. При цьому дана модель входить до бюджетної категорії. Це один з найпопулярніших варіантів для оренди чи покупки прямо зараз. У цієї моделі не така висока прохідність, як у того ж Jeep, проте машина чудово підійде для поїздок на природу з родиною чи друзями», ― каже Сергій Черевко.

Dodge_Journey

Переваги Dodge Journey Crossroad:

· Потужність двигуна ― від 280 кінських сил;

· Економний розхід пального;

· Розгін від 0 до 100 км/год за 8 секунд;

· Місткий салон для 5 осіб.

 

Габаритні американські пікапи

Даний тип транспорту був зовсім нехарактерним для українських доріг. Однак ситуацію змінив усе той же ринок авто з Америки.

«Пікапи типу Ford F-150 чи Dodge RAM ― це дещо вища цінова категорія. Однак і ці автомобілі сьогодні знайшли своїх прихильників серед українських водіїв. Це справжня американська класика, міць та характер. Такі пікапи мають шалену вантажопідйомність, чудову прохідність та яскравий зовнішній вигляд. Такі автівки орендують для будь-яких цілей: їзда за межею міста, перевезення вантажу, звичайні поїздки для задоволення» ― пояснює Сергій Черевко.

RAM_rent

 Mazda CX-5

 Це добре знайома модель для європейських водіїв. Бюджетна вартість робить автівку однією з найпопулярніших у своєму класі.

«Це перевірена класика. Чудова ціна, стильний вигляд, високий кліренс ― тут усе на рівні. Це один з найдешевших автомобілів у нашому сервісі, що часто обирають для туристичних поїздок», ― додає Сергій Черевко.

Mazda_cx5

Переваги Mazda CX-5:

· Потужність двигуна ― від 150 кінських сил;

· Економна витрата пального;

· Привабливий вигляд;

· Відмінна керованість.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також