Експерт з етикету: «Ви неправильно їсте піцу!»

546 0

Ми у соцмережах:

Експерт з етикету: «Ви неправильно їсте піцу!»

Піца — один із найпопулярніших видів їжі у всьому світі. І один з найбрудніших. Звісно, щоб не забруднитись, можна їсти піцу за допомого ножа та виделки, але в такому випадку ви не отримаєте повного спектра задоволення.

Як правильно їсти піцу, пояснив в TikTok експерт з етикету Вільям Хенсон. Він також розповів тонкощі споживання цієї популярної страви. За правилами етикету, піцу потрібно їсти руками, не використовуючи жодних столових приборів. Але і це слід вміти робити правильно, інакше є ризик забруднитись соусом та іншими її складовими.

Якщо просто взяти шматок піци до рук і намагатись його вкусити, скоріше за все, салямі, перець або інші інгредієнти почнуть падати на тарілку. В такому випадку доведеться брати прибори та доїдати з їхнього допомогою, а це, як відомо, суперечить правилам етикету.

Тому Хенсон радить, перед тим як взяти шматок до рук, покласти палець посередині бортика та зігнути його навпіл. Лишень у такому випадку всі складові піци залишаться на ній, а соус не буде витікати. Саме це є і єдиний правильний спосіб споживання піци, який вбереже ваш одяг від жирних плям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також