Експерти розповіли, чому куртки кольору хакі користуються популярністю

2125 0

Ми у соцмережах:

Експерти розповіли, чому куртки кольору хакі користуються популярністю

Дизайнери назвали верхній одяг кольору хакі одним із трендів 2018 року. Однак, як зазначають спеціалісти інтернет-магазину одягу Bolf.ua, його популярність серед жінок викликана не тільки цим.

Вбрання кольору хакі асоціюється насамперед із військовими. Але коли йдеться про одяг для жінок, воно символізує сильну, незалежну, часом небезпечну і тому привабливу жінку”, - кажуть вони.

По друге, за їх словами, такий одяг практичний і дозволяє не хвилюватися через дрібниці. У порівнянні із рожевим, теж трендовим кольором 2018, парку чи бомбер хакі не треба так сильно пильнувати від бруду, пилу, дощу чи улюбленого собаки. Якщо на рукаві раптом з’явиться трохи бруду, то це не впадатиме в око.

Третьою причиною, як кажуть у Bolf.ua, є те, що до куртки хакі дуже легко підібрати одяг, оскільки це один із базових кольорів, який легко комбінувати з чимось яскравим.

Врахувуючи це, жінка, що обирає куртку хакі, наприклад, одну з таких - https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг_Куртки-жіночі-1889.html - неодмінно буде в тренді”, - підкреслили спеціалісти магазину.

Зазначимо, слово “хакі” в перекладі з мов народів Сходу означає “земля”, тому всі можливі відтінки природного ґрунту від брудно-жовтого до зелено-брунатного й сіро-зеленого об’єднані у велику групу з однією назвою “хакі”.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також