Експерти виявили сумнівні «Ауді»

1516 0

Ми у соцмережах:

Експерти виявили сумнівні «Ауді»

З краденими свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу та номерними знаками: таку «Ауді 100» виявили фахівці територіального сервісного центру МВС м. Рівне.

До сервісного центру МВС Рівного звернувся житель Острозького району, аби перереєструвати автівку. Під час оформлення документів фахівці з’ясували, що автомобіль з краденими свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу та номерними знаками. До речі, документи перебували у розшуку аж 12 років.

Як виявилося, чоловік купив «Ауді» та відразу не переоформив її на себе, покладаючись на порядність продавця, отримав від попереднього власника лише доручення на право розпоряджатися транспортним засобом.

Ще одну сумнівну «Ауді 100» виявили працівники сервісного центру МВС під час перереєстрації транспортного засобу. Провівши експертний огляд автомобіля,  встановили, що маркувальні позначення номера кузова містять ознаки підробки. Зібрані матеріали та транспортний засіб були направлені до Рівненського відділу ГУНП в Рівненській області.

Головний спеціаліст із зв'язків з громадськістю РСЦ МВС в Рівненській області Ярослава Княжинська радить, аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу, не соромтеся поцікавитися, як довго у продавця автомобіль; звертайте увагу, чи не має у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження, якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. Не рекомендується купувати автівку за дорученням, в будь-який момент його можна анулювати.

Звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття. Опіся, необхідно звернутися разом з продавцем в будь-який сервісний центр МВС не залежно від місця реєстрації авто. Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних, після чого можна відразу заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним. На завершення, перед договором купівлі-продажу треба пройти експертне дослідження автомобіля. Ці поради допоможуть вам вберегтися від неприємних сюрпризів після купівлі транспортного засобу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також