«Експерт-Рівне» увійшла в десятку найкращих

3511 0

Ми у соцмережах:

 «Експерт-Рівне» увійшла в десятку найкращих

”Криза — це час великих можливостей», — здається, так кажуть на сході. І доки одні борються за виживання, інші — розвиваються і зміцнюються. Саме до другої категорії належить асоціація «Компанії «Експерт-Рівне», яка нещодавно увійшла до рейтингу «ТОП-100: Лідери бізнесу України».

Нещодавно авторитетне українське бізнес-видання «Україн­ська Інвестиційна Газета» провела рейтинг підприємств і компаній України в різних сферах економіки. У розділі «Рейтинг оціночних компаній» «бронзу» в численному списку здобула асоціація «Компанії «Експерт-Рівне», яку очолює Людмила Туровська. «Експерт-Рівне» — єдина в першій десятці рейтингу, яке представляє західний регіон України. — Наша асоціація займається оцінкою майна, судовою експертизою, землевпорядними роботами і геодезичними роботами, надає юридичні та консалтингові послуги, — розповідає генеральний директор асоціації «Компанії «Експерт-Рівне» Людмила Туровська. - Це напрямок бізнесу, який потребує високого рівня творчості, фаховості та відповідальності. Особливо в нашій країні і в наш час. В своїй діяльності ми прагнемо бути лідерами і в нас це виходить. Ми не замикаємось на регіональному ринку, на сьогодні можу з упевненістю сказати, що нам під силу завдання найвищого порядку. ”Експерт-Рівне» одна з небагатьох західноукраїнських компаній, географія діяльності якої виходить далеко за межі західного регіону і навіть за межі України. Нещодавно директор підприємства «Експерт-Рівне-Консалт», яке входить до асоціації «Компанії «Експерт-Рівне», Руслан Кеда став дійсним членом впливової міжнародної організації RICS. Ця організація об’єднує спеціалістів зі всього світу і суворо стежить за діяльністю своїх членів щодо дотримання етичних принципів та відповідності робіт і послуг міжнародним стандартам професії. — Претенденти на звання члена організації RICS проходили суворий відбір і складали іспити. А майже вся методична література для підготовки до екзамену є лише англійською мовою, — розповідає директор підприємства «Експерт-Рівне-Консалт» Руслан Кеда. — Пишаюсь тим, що з першого разу зміг скласти іспит і отримати звання, адже для фахівця оціночних послуг це визнання на найвищому рівні. А для компанії — підтвердження надійності і авторитету. В історії асоціації «Компанії «Експерт-Рівне» це не перше міжнародне визнання. Ще у 2004 році генеральний директор компанії Людмила Туровська отримала сертифікат TEGoVA авторитетної європейської асоціації оцінювачів. Трохи більше, ніж рік тому, Людмила Валентинівна також стала членом RICS, отримавши звання FRICS (Fellow of RICS — почесний член RICS). Після того як Руслан Кеда отримав звання MRICS (Member of RICS — дійсний член RICS) в «Експерт-Рівне» є, так би мовити, повний набір. — Зізнаюсь, визнання наших колег приємне, але головне визнання — це повага і оцінка наших клієнтів, — каже Людмила Туровська.

Довідка RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) — Королівський інститут сертифікованих сюрвейєрів, міжнародна організація, яка об’єднує спеціалістів з усіх напрямів нерухомості, землекористування і будівництва. Діяльність організації регламентується Королівською грамотою від 1881 року, підтвердженою парламентом Великобританії. В Україні сертифікати RICS мають близько п’ятдесяти спеціалістів, у Західній Україні — лише двоє, які є працівниками асоціації «Компанії «Експерт-Рівне».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також