Екстрасенс сказав, чи нападе Білорусь на Рівненщину (ВІДЕО)

18482 0

Ми у соцмережах:

Екстрасенс сказав, чи нападе Білорусь на Рівненщину (ВІДЕО)

Учасник та півфіналіст 20-го сезону міжнародної «Битви Екстрасенсів» Роман Шептицький, який раніше спрогнозував близьке звільнення Херсону та атаку дронами Київщини, дав прогноз, чи буде наступ з Білорусі після успіхів ЗСУ на півдні країни.

-  Рівненська область.  Тут  не можу сказати,  що аркани якісь там наскільки погані випадають.  Король Пентаклів,  Монах Відлюдник,  Король Жезлів,  Королева Жезлів.  Всі аркани у прямій позиції. Карти говорять про те, що кордони під захистом, тобто наші там теж готуються. Вони там не чекають, коли що буде.  Відповідно,  там є і зброя уся необхідна, підсилення триває.  Однак по карті Монах Відлюдник даний напрямок він навіть читаться слабше,  ніж напрямок Волинської області. 

Чи можуть бути наступальні дії зі сторони Білорусі?  Шість Пентаклів. Те, що просять у них Росія, але відповіді нема . Аркан другий - п'ятірка кубків. До кінця року ситуація може плюс-мінус залишатись такою, яка вона зараз є на даному етапі, тобто напруження самої обстановки,  втягування туди військ, перекидання,  змінювання, можуть бути там певні  диверсійні розвідувальні групи,  не виключаю цього.  Король Пентаклів перевернутий, я би його так назвав - перевернутий той рудий король путлер. бо незадоволені його бажання. Королева Жезлів - це як можливість нам утримати цей можливй напад. Двійка Пентаклів - все вирішується, немає остаточного плану по факту йти в наступ. 

Чи готові білоруси йти в наступ? Перевернуті карти. Вони не готові йти воювати, самі істино білоруси.. Якщо їх до чогось будуть примушувати,  то це грозить воєнним переворотом Білорусі. 

Чи може бути захід з Білорусі російських військ? Три карти. Така ймовірність є . Якщо готується захід з Білорусі, то тільки російськими вйськами . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роман Шептицький – сільський маг з Тернополя. Працює водночас зі світлими й темними силами.  У роботі маг використовує трави та вогонь. А також елементи графічної магії – символи та літери, які наносить на шкіру. Спілкується з духами природи та душами померлих людей.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також