Екстрасенси бувають різні

8423 0

Ми у соцмережах:

Екстрасенси бувають різні

Якось довелося мені побувати в Почаївській лаврі на одному зі святкових богослужінь. Видовище, яке там побачив, настільки мене вразило, що кілька днів ходив наче сам не свій. Під час релігійної служби один із прихожан почав дивакувато поводитись — голосно кричати, лаючи Бога, потім упав на землю, а за якусь мить ротом пішла піна. Його вивели за територію монастиря і все наче рукою зняло. Жінки почали перешіптуватися — нечистий мучить. Треба йому до знахаря. А хто вони ці знахарі, які володіють силою, що спроможна прогнати злий дух? Чи всі вони на це здатні? Довго міркував над тим, аж поки не зустрівся з людиною, яка вже понад десять років займається нетрадиційними методами лікування — з біоенергоінформотерапевтом Людмилою Ковальчук і не почув її розповідь.

Магами не стають... Справжніми екстрасенсами не стають, ними народжуються. Більше того, надзвичайні здібності передаються з покоління в покоління. Характерним є те, що коли в сім’ї є кілька дітей, мати чи батько-знахар із моменту народження дитини безпомилково визначають, кому вони передадуть свої здібності. А далі питання часу. Коли дитина досягає певної моральної зрілості, проводиться ритуал передачі здібностей. У кожного мага він свій. До того ж не обов’язково, що здібності мають проявитися одразу. Це відбувається згодом. Тоді й потрібно починати працювати над собою, щоб досягти необхідного рівня. А досягнувши його, знахар може бачити ауру людини, її внутрішні органи, коли це потрібно для лікування, і навіть минуле чи майбутнє пацієнта у вигляді картинок, як у кінофільмі, переглянувши який, можна безпомилково визначити основні події, що мають відбутися в житті людини. Крім того, візуальна інформація підкріплюється цифровою. Тому навіть часові проміжки для справжнього мага не секрет. Інша річ, з допомогою яких сил — темних чи світлих — ця інформація отримується.

Одвічна війна добра і зла Звичайно, певні критерії, за якими можна визначити, так би мовити, колір магії, якою вас збираються лікувати, існують. Проте навіть вони є відносними. Якщо ви потрапили на прийом до мага, в якого в приміщенні висять ікони, це свідчить про те, що він працює з допомогою сили Бога. У той же час трапляється, що й ставленики нечистого також використовують такі прийоми, адже темні сили до гріхопадіння також служили Господу. Подібне лікування не принесе бажаних результатів, а ефект, якщо навіть і буде, то лише тимчасовий. До того ж, сила чорного мага значно менша, ніж того, хто працює і живе за законами Божими. Тому непоодинокими є випадки нападу темних сил. Щоправда, вони бувають лише на астральному рівні, у так званих паралельних світах. Маги перевтілюються у злих духів й атакують уві сні. Наслідки від такого протистояння можуть відчуватися і в реальному житті. Наприклад, якщо енергетичний удар спрямовується на якийсь конкретний орган тіла. Зазвичай, це робиться, щоб спровокувати послідовників магії добра на дії у відповідь, що неприпустимі за Божими законами.

Сновидіння — шлях у паралельні світи Поруч із нашим матеріальним світом існують кілька вимірів інших паралельних світів. Вони мало чим відрізняються від звичного для нас, різниця тільки в тому, що все воно астральне, тобто не можна відчути на дотик. Потрапити туди фізичне тіло людини не може, тому єдині двері у незвідану загадковість — сон. У снах ми можемо перетнути межу, що стримує нас у реальному житті. А сновидіння — результат побаченого душею. Бувають навіть такі випадки, коли людина уві сні бачить своє минуле чи майбутнє, може зустрітися зі своїми померлими рідними. Обмежень немає. Єдине — кожна інформація, яку людина отримує під час своїх мандрів у паралельних світах, дається з певною метою, здебільшого, щоб застерегти від необдуманих кроків, що можуть призвести до негативних наслідків у реальному житті. Крім того, всі вчинки, які людина робить наяву, зрештою знаходять своє матеріальне втілення на рівні тих паралельних світів. Тому потрібно вміти тлумачити сни. Але професійно зробити це може тільки знахар. Кошмари теж мають своє логічне пояснення. Сняться вони тоді, коли уві сні душа потрапляє до того місця, яке релігія називає чистилищем. А знаходиться воно зовсім поруч — в атмосферних шарах навколо Землі. Це тимчасовий притулок для душ тих людей, які померли нехрещеними, самогубців та інших, що прив’язані до якихось земних гріхів. Вони, приходячи уві сні, намагаються спокусити на духовному рівні. Таким чином відбувається енергетичне викачування. Як наслідок, якщо не буде зроблено необхідних висновків і не зміниться стиль життя, така людина може захворіти, а згодом померти. До речі, чорні сили за певних обставин можуть матеріалізуватися і в нашому реальному житті, оселившись у людині. Здебільшого, це трапляється з тими, хто відійшов від Бога або надто грішний. Є два шляхи такого «підселення»: знову ж таки уві сні або не без допомоги чорного мага, через їжу та пиття. Серед людей це називається порчею. Нечистий дух вселяється в грішну людину і співіснує там разом з її душею. Окремо існувати він не може, бо нездатний керувати тілом — тільки почуттями та емоціями. Одержимість може проявлятися по-різному. Хтось відчуває душевний дискомфорт, інші постійно хворіють. Є й такі, хто, заходячи до церкви під час служби, починають плакати, кричати, хулити Господа. Це результат дії нечистого духа, який не переносить всього, що пов’язано з релігією. Такі люди потребують лікування, і, знову ж таки, зробити це може лише професіональний знахар або щира віра в Бога. Щоб вберегти себе від подібного втручання, потрібно вести здоровий спосіб життя, не обмежувати себе у відпочинку, мати світлі думки і обов’язково робити людям добро.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також